SHT-Ryhmä


Valitse Yritys


Kirjaudu järjestelmään

Kirjaudu

Etsi

SHT Ryhmä oy -konsernin verkkopalveluiden käyttöehdot

Käyttämällä SHT Ryhmä oy -konsernin ylläpitämiä verkkopalveluja (verkkopalvelut: SHT Ryhmä, Suomen Henkilöstötalo, Suomen Taloustalo ja Suomen Psykologitalo) käyttäjä sitoutuu noudattamaan jäljempänä esitettyjä ehtoja sekä hyväksyy SHT Ryhmä -konsernin tietosuojalausekkeen. Mikäli käyttäjä ei hyväksy näitä ehtoja kokonaisuudessaan, käyttäjän tulee välittömästi poistua verkkopalvelun sivuilta.

SHT Ryhmän ylläpitämien verkkopalvelujen sisältö on suojattu tekijänoikeuslain ja kansainvälisten sopimusten mukaisesti. SHT Ryhmä pidättää itsellään kaikki oikeudet, joita ei nimenomaisesti ole tässä myönnetty.

Kaikenlainen verkkopalveluissa olevien sisältöjen tai sisältöjen osien kopioiminen ja jakelu, mukaan lukien rajoituksetta teksti ja valokuvat, on kielletty, ellei nimenomaisesti toisin mainita. Käyttäjällä on lupa tallentaa tietokoneelleen tai tulostaa yksityistä käyttöä varten sivuja tai otteita sivuista.

SHT Ryhmän ylläpitämien verkkopalvelujenn sisältö esitetään sellaisenaan sitoumuksetta. SHT Ryhmä ei vastaa sivujen sisällöstä, oikeellisuudesta, täsmällisyydestä tai luotettavuudesta sekä kiistää kaikki nimenomaiset ja oletetut takuut ja vastuut. SHT Ryhmä varaa oikeuden koska tahansa muuttaa ylläpitämiään verkkopalveluja ja näitä käyttöehtoja sekä estää pääsy verkkopalvelun sivuille tai lopettaa niiden ylläpito. Käyttäjä nimenomaisesti ymmärtää ja hyväksyy sen, että verkkopalvelun hyödyntäminen tapahtuu käyttäjän omalla vastuulla. Yllä oleva ei rajoita käyttäjän lakisääteisiä oikeuksia.

SHT Ryhmä ei vastaa niiden sivujen sisällöstä ja aineistosta, joihin SHT Ryhmän ylläpitämiltä verkkopalveluilta on linkkiyhteys ja jotka on tehty tai julkaistu jonkun muun kuin SHT Ryhmän toimesta. Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä käyttöehtoja ja muita ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Tiettyjen verkkopalvelujen käyttö on mahdollista vain rekisteröitymällä palvelun käyttäjäksi. Rekisteröinti edellyttää, että käyttäjä hyväksyy palveluun soveltuvat käyttöehdot.

Rekisteröitymällä verkkopalvelun kautta työnhakijaksi käyttäjä tulee SHT Ryhmän rekisteröityneeksi työnhakijaksi ja käyttäjän antamat henkilötiedot tallennetaan SHT Ryhmän työnhakijarekisteriin.

Käyttäjä on vastuussa mahdollisen käyttäjäkohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan salassapidosta sekä sillä tapahtuneesta kaikesta käytöstä.

Käyttäjä on velvollinen käyttämään verkkopalvelua käyttöehtojen, lain ja hyvän tavan mukaisesti. Käyttäjä on korvausvelvollinen mahdollisista väärinkäytöksistä sekä lain- että sopimuksenvaraisista toimistaan.

Näihin käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset riidat ratkaistaan suomalaisessa tuomioistuimessa.